Het team van de Voorwegschool

Het team van de Voorwegschool streeft naar optimale professionaliteit. We blijven voortdurend leren en ons ontwikkelen.  De leerkrachten voelen zich betrokken bij de leerlingen en hun ouders.

Het team van de  Voorwegschool ziet gelijkwaardigheid als de voorwaarde bij het kunnen komen tot een ‘driehoeksrelatie’ tussen leerling, ouders en school. Open communicatie en wederzijds goed afstemmen van verwachtingen vormen de basis van deze driehoek.

De gelijkzijdigheid van de driehoek symboliseert de gelijkwaardige relatie waarin de partijen tot elkaar staan. Leerling, school en ouders krijgen evenveel ruimte om hun bijdrage te leveren, iedereen wordt gehoord er wordt constructief gewerkt de onderlinge relatie.

Het doel is om samen tot wederzijds onderling vertrouwen en begrip te komen en daarmee concrete invulling te geven aan het leidende en verbindende motief, namelijk het streven naar optimale resultaten voor de leerling op sociaal- emotioneel en cognitief niveau.

Marco Dekker

Intern begeleider