Na-schoolse activiteiten

U ziet in deze folder het uitgebreide aanbod van onze naschoolse activiteiten voor het schooljaar 2018-2019. Wij bieden een groot aantal verschillende cursussen en workshops.

De naschoolse activiteiten zijn er vooral op gericht om de kinderen hun talenten te laten ontdekken en ontwikkelen. Ook kinderen die op de Naschoolse Opvang zitten, zijn vanzelfsprekend welkom. Door omstandigheden is het mogelijk dat wij voor een activiteit moeten uitwijken naar een andere datum dan die vermeld staat. U hoort dit tijdig van ons.

Inschrijving
Op het inschrijfformulier kunt u de cursuskeuze(s) aankruisen en het formulier inleveren bij Marjo Boudewijn. Uiterste inleverdatum is 14 september 2018 (voor alle cursussen).

Annuleren kan alleen schriftelijk tot 4 weken voor aanvang van een cursus/workshop. Wij brengen dan wel €5,- administratiekosten in rekening. De annulering kunt u sturen naar: marjo.boudewijn@stopoz.nl

Vanaf 4 weken voor aanvang van de cursus/workshop zal bij annulering het total e cursusbedrag in rekening worden gebracht. U ontvangt van ons via uw mail een bevestiging wanneer een cursus doorgaat. En aan het begin van de cursus ontvangt u per mail dan de factuur.

Sinterklaasviering
Geplaatst op 01-12-2018