Kinderboek door kleuters van de Voorwegschool

Op 21 september geeft uitgeverij Boekscout het Verhalenfee kinderboek uit: De avonturen van Ollie, Binkie en Kraai. Het bevat 13 fantasieverhalen over de knuffeldieren uit de klas. De verhalen zijn bedacht door de Voorwegschool kleuters die vorig jaar in klas 1/2a en 1/2b zaten.

Op woensdag 26 september om 15.00 uur vindt bij boekhandel Blokker een feestelijke boekpresentatie plaats. Dan wordt het eerste exemplaar overhandigd aan de burgemeester van Heemstede. Iedereen is van harte uitgenodigd vanaf 15.00 uur. Alle kleuters die komen, mogen hun knuffeldier meenemen!

Wil je eenmalig de promotiemailing ontvangen waarin de link staat naar de webshop om het boek aan te schaffen? Mail dan naar chantelle.pickee@gmail.com met de volgende tekst: ‘Ikgeef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmaligepromotiemailing.’

• Schermafbeelding 2018-09-17 om 07.38.12

Voorwegschool in het jeugdjournaal