KiVa

Deze week zijn wij gestart met thema 6 van KiVa. Bij zowel de onderbouw als de bovenbouw gaat het thema over rollen in de groep.

Vragen als welke verschillende rollen er zijn in een groep en welke rollen er zijn bij pesten zullen worden besproken.

Een onderdeel van KiVa is de klassenvergadering. Dit is een vergadering waarbij leerlingen leren om meer verantwoordelijk te zijn voor hun werk-, leer- en leefomgeving en het omgaan met elkaar door middel van het voeren van overleg.

Samen denkt de klas na over hoe zij goed kunnen samenleven. In de bovenbouw wordt de klassenvergadering geleid door de leerlingen.

In de onderbouw wordt de vergadering geleid door de leerkracht maar worden de leerlingen gestimuleerd om zelf ideeën in te brengen.
  • KiVA

Rondleiding
Filmische impressie in en rond school

Avond4daagse 2020 gaat NIET door!
Geplaatst op 31-03-2020