Heemstede Loop

Dit jaar zal de 10e editie van de Heemstede Loop worden georganiseerd op zondag 27 oktober.

Dit hardloopevenement kent drie afstanden (1,5km/5 km/10 km) en voert de lopers vanaf de start/finish-locatie door het Groenendaalse Bos en diverse wijken van Heemstede.

Een van de afstanden is de Les Petits Familyrun van 1,5 km. Aan deze Familyrun is de scholenbokaal gekoppeld.  Door als school met het meeste aantal deelnemers (leerlingen) mee te lopen kunnen wij de Heemstede scholenbokaal in de wacht slepen.  Ook mag de school zich een jaar lang de sportiefste basisschool van Heemstede noemen.

Leerlingen die zich via de school inschrijven voor de 5 km of de 10 km tellen ook mee voor de scholenbokaal.

Prijzen voor deelname via school:

1.5 km € 5,-
  5 km € 10,-
10 km € 12,-

Inschrijven kan door een envelop in te leveren bij juf Marije.

• Heemstede Loop

Heemstede Loop