De Kinderpostzegels komen weer!

Vanaf woensdag 25 september is het weer zover: de jaarlijkse Kinderpostzegelactie. Ruim 160.000 kinderen in Nederland gaan dit jaar langs de deuren. Hun missie: samen in actie voor dakloze kinderen.

Dit jaar zet Stichting Kinderpostzegels zich namelijk in voor 8.500 kinderen die in Nederland in een daklozen- of vrouwenopvang wonen. De begeleiding in de opvang is vooral gericht op volwassenen. Voor kinderen is er meestal weinig aandacht. Ze hebben er geen eigen kamer en geen privacy, er is nauwelijks speelgoed, ze mogen vaak hun vriendjes niet meenemen, hebben hun huisdieren achter moeten laten en mogen ook niet zorgeloos buiten spelen.

Stichting Kinderpostzegels wil ervoor zorgen dat kinderen zich er beter thuis voelen en dat er goede begeleiding voor ze is.

Geweldig dat de leerlingen van onze groepen 7 zich samen met zoveel andere kinderen uit het hele land inzetten! Ze gaan op pad om Kinderpostzegels te verkopen, maar ook andere leuke producten zoals een theepakket, blikjes met vrolijke Pluk van de Petteflet-pleisters, een shopper, maar natuurlijk ook kaarten voor de feestdagen.
  • kinderpostzegels

Heemstede Loop