Reis mee!

De Kinderboekenweek is van woensdag 2 t/m zondag 13 oktober. Er zijn weer allerlei leuke activiteiten gepland. Ter voorbereiding vragen wij het volgende:

• Gevraagd: kosteloos materiaal (wc-rollen, doosjes e.d.) voor een knutselopdracht in de Kinderboekenweek (Reis mee! ) voor de groepen 1 t/m 5. Inleveren bij de leerkracht.
  • De kinderen mogen thuis een voertuig (stepje, fiets o.i.d.) zo leuk, grappig, origineel mogelijk versieren, er een foto van maken en deze mailen vóór vrijdag 27 september naar astrid.mathot@stopoz.nl. De inzendingen worden op woensdag 2 oktober gepresenteerd. De 3 leukste en origineelst versierde voertuigen krijgen een prijsje.
  • Op woensdag 9 oktober willen wij weer een boekenmarkt organiseren. Kinderen die dat willen, kunnen dan boeken die ze zelf niet meer lezen, verkopen aan andere kinderen. Voor een bedrag van maximaal 2 euro. Kleinere prijsjes mogen natuurlijk ook. Kinderen die mee willen doen kunnen zich opgeven bij juf Marianne (marianne.heddes@stopoz.nl), uiterlijk maandag 7 oktober.

• Kinderboekenweek 2019

Heemstede Loop