KiVa Ouderavond

Dinsdagavond is er door de MR een tweede ouderavond georganiseerd over KiVa. Marco Derr deed dat net als de vorige keer zeer inspirerend en onderhoudend.

Hij heeft de basisprincipes van de KiVa-methode nog eens kort herhaald en daarnaast ouders en leerkrachten opdrachten gegeven om met elkaar te bespreken. Het was daardoor tevens een mooie gelegenheid voor aanwezige ouders en team om informeel elkaar beter te leren kennen.

Hoewel de opkomst lager was dan de vorige keer, kunnen we toch spreken van weer een nuttige en boeiende avond over de KiVa-methode. Op de avond bleek nog maar weer eens hoe we met deze methode een goede aanpak hebben gekozen om het pedagogisch klimaat op de Voorwegschool te verbeteren.
  • Schermafbeelding 2019-05-21 om 16.17.45

Inschrijven Avondvierdaagse 2019