Sinterklaasviering

Sinterklaas heeft de Voorwegschool laten weten dit jaar weer de school te bezoeken op 5 december rond 9.00 uur. De kinderen worden gewoon naar de klas gebracht. Er hoeft geen 10-uurtje mee voor deze dag.

Ouders die willen kijken naar de aankomst kunnen wachten op het voorplein en plaatsnemen achter het muurtje. De Voorweg zal deze ochtend van 8.30 tot 9.15 uur afgesloten zijn voor alle verkeer vanaf het Wilhelminaplein tot aan de Winterlaan. Houd hier rekening mee bij het parkeren van uw auto.

Na de aankomst van Sinterklaas gaan de kinderen samen met hun juf of meester terug naar hun klas. Het is dan niet de bedoeling dat ouders nog mee de school in gaan. Alleen de ouders die de leerkrachten deze dag ondersteunen, mogen mee naar de klas.

De Sintcommissie
  • button-sinterklaas-430x400