Brede school

 

Naschoolse activiteiten

De Voorwegschool is een lerende school met als missie: ‘Passie voor leren!’. De Brede School heeft als motto het aanbieden van verbreding en verdieping op verschillende gebieden. Vanuit ‘vertrouwen’ in de talenten van kinderen bieden we hen een mogelijkheid om op ontdekkingsreis te gaan.

Doordat wij ieder jaar weer een gevarieerd aanbod van cursussen hebben, is het voor alle kinderen mogelijk om deel te nemen aan een activiteit die zij leuk en interessant vinden. Er is elk jaar een ruim aanbod op verschillende terreinen.

Onze drie pijlers: Bewegen, Creatief en Cultuur.

Wij geven de kinderen de mogelijkheid om via korte cursussen kennis te maken met de verschillende activiteiten. Om zo via deze “snuffel” cursus te ontdekken wat bij hen past. Wij denken dat wij ook voor uw kind(eren) tijdens de jaren die zij bij ons op de Voorwegschool zitten een leuk aanbod kunnen verzorgen.

Hieronder staat het uitgebreide aanbod van onze naschoolse activiteiten voor het schooljaar 2017-2018. Wij bieden opnieuw een groot aantal verschillende cursussen en workshops. De naschoolse activiteiten zijn er vooral op gericht om de kinderen hun talenten te laten ontdekken en ontwikkelen. Ook kinderen die op Naschoolse Opvang zitten, zijn vanzelfsprekend welkom.

Klik op de afbeelding om de folder (pdf) te openen…

Voorwegschool Heemstede

 

Voorwegschool Heemstede