Voorwegschool Heemstede

Fantastische optredens door alle groepen, oefenen en spelen met circusattributen, springkussens, veel verkoelende drankjes en ijsjes, een spannende loterij door de groepen 6/7 én versgebakken pizza’s uit een houtoven. Kortom, het traditionele Voorwegschool Eindfeest was weer één groot succes!

Het was warm en zonnig op vrijdagmiddag 6 juli op het achterplein, maar dat deert de kinderen van de Voorwegschool helemaal niet. Vol overgave storten ze zich op de door Circus Kristal meegebrachte attributen en nemen de instructie ter harte om naar hartelust te oefenen met diabolo’s, Chinese borden en alle andere spullen.

Aan de andere kant van het plein heeft Viva La Pizza haar houtoven aangestoken en de ene na de andere versgebakken pizza wordt vol enthousiasme ontvangen (en opgegeten), terwijl de biertap van Catering De Dreef de vraag nauwelijks aankan. Maar ook hun wijnen (wit én rosé) en frisdranken vinden gretig aftrek bij alle ouders, terwijl de kinderen het vooral bij ijs en limonade (en nog meer ijs) houden.

Afgewisseld door blokken met verschillende muziek (jaren ’70/’80/’90, minidisco, fout, etc) vindt als een rode draad het Open Podium plaats. De groepen 8 doen alvast een nummer uit hun eindmusical, maar ook de overige groepen laten zich niet onbetuigd met allerlei superoptredens. De groepen 6/7 organiseerden een loterij ten behoeve van de Stichting Vaarwens en de trekking (en de te winnen prijzen) kunnen op veel belangstelling rekenen.

Een speciale vermelding gaat naar het Voorwegkoor, dat verschillende keren vol vuur en passie een optreden verzorgde, waaronder met het nieuwe Voorwegschool-lied.

Meer foto’s en filmpjes staan op de Facebook-pagina van de Voorwegschool Ouder Commissie (VOC):

Voorwegschool Eindfeest 2018

Geplaatst door Voorweg Ouder Commissie op Zondag 8 juli 2018