Koffie-ochtend vrijdag 29 juni a.s.

Volgende week vrijdag is het weer koffie-ochtend in het Hot Spot lokaal in het kleutergebouw, vanaf 8.30 uur. Het onderwerp is het pedagogisch klimaat binnen de Voorwegschool. U bent van harte welkom!

Voorwegschool  Eindfeest 2018

Op vrijdag 6 juli is het grote Voorwegschool Eindfeest 2018 van 17.00 – 20.00 uur.
Het thema van het Eindfeest is: “De wereld in het klein” – het huidige onderwerp van thematisch werken. Tijdens het Eindfeest zijn er voor alle kinderen én ouders verschillende activiteiten en workshops, kinderdisco, optredens van (en uit) alle klassen en springkussens.

Speciaal optreden door het Voorwegkoor.

Kortom, dé gelegenheid om onder het genot van eten het drinken het schooljaar (bijna) af te sluiten. Het eten wordt verzorgd door Viva La Pizza (www.vivalapizza.nl) en zij bereiden diverse soorten pizza’s en pasta’s (vlees, vis en vegetarisch) live op het achterplein.
Dinermunten (2 euro per stuk) en consumptiemunten (1 euro per stuk) zijn vanaf volgende week verkrijgbaar in de voorverkoop.

Komende dagen volgt er veel meer informatie…….

Toestemmingsformulieren

Enige weken geleden hebben alle ouders voor hun kind(eren) een toestemmingsformulier ontvangen waarop om toestemming wordt gevraagd om adresgegevens van leerlingen te vermelden en beeldmateriaal te publiceren.
Helaas hebben wij nog niet van alle ouders het ingevulde toestemmingsformulier retour ontvangen. Mocht u dit nog niet gedaan hebben, wilt u het dan zo spoedig mogelijk inleveren bij de leerkracht van uw kind(eren)? Eventueel kan een formulier worden opgehaald bij de schooladministratie.
Dank voor uw medewerking!

Beweegkamp Scopo Atletico

In de zomervakantie organiseert Scopo Atletico  een beweegkamp voor kinderen tussen de
5 en 12 jaar.

Tijdens dit kamp maken kinderen kennis met verschillende sporten en ligt de nadruk op het breed ontwikkelen van de sport en mind. Door kinderen bewust te laten worden van hun eigen ontwikkeling en mindset, hoopt Scopo Atletico een gezondere en fijne leeromgeving te creëren. Inschrijven kan via www.scopoatletico.nl/inschrijven

Het beweegkamp vindt plaats in juli (23 t/m 25) en in augustus (27 t/m 29).

GGDFlits Zindelijkheid

Weet u dat bedplassen veel voorkomt bij kinderen. Zeker één op de 6 kinderen van 6 jaar is ’s nachts nog niet droog. Bij kinderen van 9 jaar geldt dat voor één op de 15 kinderen. Bedplassen kan voor zowel ouders of verzorgers als voor het kind vervelend zijnGelukkig is er wat aan te doen, lees hier meer over bedplassen en over zindelijkheid.
Bij vragen of zorgen kunt u altijd een afspraak maken met de jeugdverpleegkundige verbonden aan de school van uw kind. Dit kan via 023 7891777 op werkdagen van 8.30 – 12.30 en 13.00 – 17.00 uur.

De jarigen in de komende week: alvast van harte gefeliciteerd!

22 juni:  Zara (2b)
23 juni: Yaromir (6/7b)
24 juni: Pleun (1c)
25 juni: Bram (4), Bram (4), Kett (6/7b)