Op vrijdag 6 juli is het grote Voorwegschool Eindfeest 2018 van 17.00 – 20.00 uur. Het thema van het Eindfeest is: De wereld in het klein – het huidige onderwerp van thematisch werken. Tijdens het Eindfeest zijn er voor alle kinderen én ouders verschillende activiteiten en workshops, kinderdisco, optredens van (en uit) alle klassen en springkussens. Plus een speciaal optreden door het Voorwegkoor.

Kortom, dé gelegenheid om onder het genot van eten en drinken het schooljaar feestelijk (bijna) af te sluiten. Het eten wordt verzorgd door Viva La Pizza (www.vivalapizza.nl) en zij bereiden diverse soorten pizza’s (vlees, vis en vegetarisch) live op het achterplein. Dinermunten (2 euro per stuk) en consumptiemunten (1 euro per stuk) zijn vanaf volgende week verkrijgbaar in de voorverkoop.

Komende dagen volgt er veel meer informatie

Voorwegschool Heemstede