Voorwegschool | OBS Web 2.0

Nog slechts een paar dagen en dan gaan we beginnen. Een paar zaken op een rijtje:

• De start is op dinsdag, woensdag en donderdag bij Zwembad Groenendaal
  • Op vrijdag starten we vanaf het achterplein
  • De 10-kilometer verzamelt om 18.00 uur en deze groepen starten (uiterlijk) om 18.15 uur
  • De 5-kilometer verzamelt om 18.15 uur en deze groepen starten om 18.30 uur
  • Wij verwachten dat u als ouder met uw kind(eren) meeloopt of zelf vervangend toezicht regelt
  • Tijdens de wandeling is er elke avond voor de kinderen iets te drinken en iets lekkers

Hoe gaat het vertrek?
Als alle leerlingen en ouders van uw groep aanwezig zijn, levert u de aftekenlijst in en krijgt u de route. Tijdens het lopen is het van belang dat uw groep bij elkaar blijft en dat de kinderen op de stoep lopen! Wij zouden het op prijs stellen als de Voorwegleerlingen de tuinen, bomen en struiken op de route met rust laten.

Hopelijk niet nodig, maar toch…

Mochten kinderen zich onderweg misdragen, dan neemt de schoolleiding de beslissing of verdere deelname nog mogelijk is.

Heel veel wandelplezier!