Voorwegschool Heemstede

Op 23 mei kropen ‘vreemde’ vossen uit hun holen en posteerden zich strategisch langs de route die de Voorwegschool-kinderen moesten lopen. Tijdens de tocht liet de regen helaas niet onbetuigd, maar dat mocht de pret niet drukken. 

De onderbouw liep een korte route in de buurt van school en eindigden op het grasveld aan de Meerweg. Daar werden ze beziggehouden met spelletjes en andere activiteiten.

De route van de bovenbouw liep kriskras door Heemstede, van de Herfstlaan via de Binnenweg naar het Rez Novaplein en via de Indische buurt weer naar school. Welke route ook werd gelopen; onderweg kwamen de kinderen vreemd uitziende personen tegen. De grootste schok was misschien wel dat het niet eens allemaal ‘onze’ vossen waren…

Hieronder een kleine foto-impressie van wederom een memorabele Voorwegschool Vossenjacht. Meer foto’s zijn te vinden op de Facebook-pagina van de VOC: klik hier. Grote dank weer aan alle vossen, begeleiders, leerkrachten!

Voorwegschool Heemstede Voorwegschool Heemstede Voorwegschool Heemstede Voorwegschool Heemstede Voorwegschool Heemstede Voorwegschool Heemstede

 

 

Voorwegschool Heemstede Voorwegschool Heemstede