Groepen 1-4

Voorwegschool HeemstedeOp donderdag 26 april aanstaande worden de Koningsspelen voor de groepen 1-4 gehouden. Deze sportdag zal plaatsvinden op de velden van VEW bij Sportpark Groenendaal. De dag duurt van 8.30 uur tot ongeveer 12.00 uur. Voor de begeleiding van de groepjes hebben wij hulpouders nodig.

De hulpouders begeleiden het groepje tussen de verschillende onderdelen en begeleiden tevens het onderdeel. Bij ieder onderdeel ligt een speluitleg. Het inschrijfformulier hangt naast de deur van de klas van uw kind.

Groepen 5-8

Op vrijdag 20 april 2018 vinden de Koningsspelen plaats voor de groepen 5-8. Dit jaar doet de Voorwegschool mee aan de Koningsspelen op het strand van Bloemendaal, georganiseerd door SportSupport. Verschillende scholen uit Heemstede en Bloemendaal nemen deel aan deze sportieve ochtend die van 8.30 uur tot 13.00 uur duurt.

Om alle kinderen uit de groepen 5-8 op het strand van Bloemendaal te krijgen hebben wij de hulp nodig van rij-ouders die de groepjes kinderen brengen en halen. Het inschrijfformulier hangt naast de deur van de klas.