Voorwegschool HeemstedeIn de jongste editie van de schoolgids kunt u lezen welke uitgangspunten de Voorwegschool hanteert en hoe wij de kwaliteit van het onderwijs blijvend willen verbeteren. Voor nieuwe ouders kan dit een hulpmiddel zijn om een keuze te maken uit verschillende scholen. Voor ouders van kinderen die de school al bezoeken, is het een handig naslagwerk.

Op de Voorwegschool werken we met een aantal uitgangswaarden: betrokkenheid, vertrouwen, duidelijkheid, waardering en persoonlijke groei.

Onze schoolmissie luidt Passie voor leren! Dit betekent dat leren meer is dan leren voor de school, we leren voor het leven! Daarnaast zijn we trots op het feit dat onze school veel variatie kent: variatie in leerlingen, in personeel en in ouders.

Klik hier voor de Schoolgids 2017-2018