Zoals overal in Heemstede op de spandoeken te lezen is…de scholen zijn weer begonnen. Net als de rest van de Voorwegschool zijn de kleuters voortvarend van start gegaan. De eerste week stond vol van de inspannende en ontspannende activiteiten zoals gym, puzzels maken, rekenspelletjes en bouwen. Om al deze super enthousiaste kleuters in het gareel te houden zijn ook de “ spelregels” van de klas doorgenomen. Zo zijn de omgangsregels met elkaar doorgenomen en is er een stoplicht, dat laat zien wanneer de kids stil moeten zijn, kunnen fluisteren of lekker kunnen kletsen. …deze stoplichten zijn te bestellen bij de juffen Wendy en Danielle;-).
Dit wordt gebruikt wanneer in de klas werkjes of activiteiten gedaan worden.

Al met al was het een zeer geslaagde start van een leuk en uitdagend nieuw schooljaar voor de kleuters van de Voorwegschool.