Voorwegschool | OBS Web 2.0De Avondvierdaagse vindt dit jaar plaats van dinsdag 5 juni tot en met vrijdag 8 juni aanstaande. U kunt inschrijven voor de route van 5 of 10 kilometer.

Wilt u dit jaar (weer) meedoen met uw kinderen? Gebruik onderstaande link om het online formulier voor de aanmelding te openen en vul de gevraagde gegevens in.

Inschrijven Avondvierdaagse 2018

Deelname bedraagt €7,50 per persoon. Maak het totaalbedrag vóór 25 mei aanstaande over op NL26ASNB0708256767 tnv. Koenen – Heemstede.

Ingeschreven deelnemers (jong en oud) ontvangen onderweg iets te eten en te drinken. Voor hen ligt er op de laatste avond ook een medaille klaar. Op vrijdag 8 juni besluiten we de Avondvierdaagse weer met een gezellige borrel op het achterplein.

Disclaimer: ouders van deelnemende kinderen zijn altijd zelf verantwoordelijk voor (het gedrag van) hun kinderen. Mochten kinderen zich onderweg misdragen, dan neemt de schoolleiding een beslissing over passende sancties.