Presentaties Thematisch werken groep 8a

Het eerste schoolthema van thematisch werken- “Ik. jij, wij” – ronden we voor de herfstvakantie af. Vandaag hebben we de eerste presentaties in groep 8a gezien. De verrassende muurkrant-resultaten hangen in de hal!  Knap hoe Gino en Feline  hun muurkrant hebben gemaakt. Zij lieten zien hoe je gestructureerd alle vragen van de opdrachtkaart “De Romeinen” kunt verwerken in je presentatie.

Details

Nio in groep 8

Vandaag maken de leerlingen in groep 8 de NIO-toets. De toets duurt ongeveer 2 uur. Er wordt hard gewerkt en de concentratie is top! Reacties van leerlingen: “Sommige opgaven zijn heel makkelijk en andere weer heel moeilijk”, en “In het begin was het even wennen, maar later snapte ik precies wat ik moest doen”.

We gaan voor mooie scores!

Details

Topondernemers in groep 8

We zijn de afgelopen weken gestart met topondernemers. Thematisch werken. We werken vooral in groepjes. Elk groepje heeft een andere opdracht. Dit keer is het thema “ik jij wij”. We leren bijvoorbeeld over geschiedenis van ons  eigen land en van andere culturen

Meer foto’s bij details

Details

Heemstede sportdag

Maandag 26 september hebben de groepen 7 en 8 meegedaan aan de Heemstedesportdag. Hieronder een kort verslagje van Dani uit groep 8a:

ER WAREN HEEL VEEL SCHOLEN OP DE SPORTDAG, MAAR DE UITBLINKENDE SCHOOL WAS DE VOORWEGSCHOOL. Er waren veel sporten waar de Voorwegschool aan meedeed zoals:
Voetbal,hockey,judo enz.
De meiden waren 1ste geworden met hockey en de jongens 3e met voetbal.

Meer foto’s bij details.

Details