Voorwegschool Heemstede

Kerstactiviteiten

De school verkeerde al bijna twee weken in gezellige kerstsfeer met de dag voor de kerstvakantie als feestelijk hoogtepunt. Een grote bijeenkomst bij de buren, de kerstdiners in de klassen en de borrel in de grote gymzaal. En een koortje met zingende ouders…

Details
Voorwegschool Heemstede

Schoolgids 2017-2018

In de jongste editie van de schoolgids kunt u lezen welke uitgangspunten de Voorwegschool hanteert en hoe wij de kwaliteit van het onderwijs blijvend willen verbeteren. Voor nieuwe ouders een hulpmiddel in de schoolkeuze en voor ouders van kinderen die de school al bezoeken, is het een handig naslagwerk.

Details

Kick-off van de kleuters

Zoals overal in Heemstede op de spandoeken te lezen is…de scholen zijn weer begonnen. Net als de rest van de Voorwegschool zijn de kleuters voortvarend van start gegaan. De eerste week stond vol van de inspannende en ontspannende activiteiten zoals gym, puzzels maken, rekenspelletjes en bouwen.

Details

Voorweg haalt geld op met War Child Musical

Op maandagavond 17 juli was het zover, de opvoering van de musical ‘De Koning te Rijk’ van Warchild door de groepen 5/6 en 6 van de Voorwegschool. Een prachtig verhaal, met tijdreizigers, geschiedenislessen, kindsoldaten en een belangrijke boodschap: oorlog is onzin en naar kinderen moet je luisteren.

Details
Voorwegschool | OBS Web 2.0

Finale Avond4daagse

Vanavond is alweer de laatste avond en in tegenstelling tot de afgelopen avonden starten en finishen we op het schoolplein. De lopers van de 10 kilometer verzamelen om 18.00 uur en vertrekken (uiterlijk) om 18.15 uur. De lopers van de 5 kilometer verzamelen om 18.30 uur en vertrekken (uiterlijk) om 18.45 uur.

Details