Kick-off van de kleuters

Zoals overal in Heemstede op de spandoeken te lezen is…de scholen zijn weer begonnen. Net als de rest van de Voorwegschool zijn de kleuters voortvarend van start gegaan. De eerste week stond vol van de inspannende en ontspannende activiteiten zoals gym, puzzels maken, rekenspelletjes en bouwen. Om al deze super enthousiaste kleuters in het gareel te houden zijn ook de “ spelregels” van de klas doorgenomen. Zo zijn de omgangsregels met elkaar doorgenomen en is er een stoplicht, dat laat zien wanneer de kids stil moeten zijn, kunnen fluisteren of lekker kunnen kletsen. …deze stoplichten zijn te bestellen bij de juffen Wendy en Danielle;-).
Dit wordt gebruikt wanneer in de klas werkjes of activiteiten gedaan worden.

Al met al was het een zeer geslaagde start van een leuk en uitdagend nieuw schooljaar voor de kleuters van de Voorwegschool.

Details

Voorweg haalt geld op met War Child Musical

Op maandagavond 17 juli was het zover, de opvoering van de musical ‘De Koning te Rijk’ van Warchild door de groepen 5/6 en 6 van de Voorwegschool. Een prachtig verhaal, met tijdreizigers, geschiedenislessen, kindsoldaten en een belangrijke boodschap: oorlog is onzin en naar kinderen moet je luisteren.

Details
Voorwegschool | OBS Web 2.0

Finale Avond4daagse

Vanavond is alweer de laatste avond en in tegenstelling tot de afgelopen avonden starten en finishen we op het schoolplein. De lopers van de 10 kilometer verzamelen om 18.00 uur en vertrekken (uiterlijk) om 18.15 uur. De lopers van de 5 kilometer verzamelen om 18.30 uur en vertrekken (uiterlijk) om 18.45 uur.

Details